kolejne pytanie:
co sądzicie o takim zestawie??
http://moto.allegro.pl/ta-technix-zawie ... 46731.html
Kadett C2 w trakcie roboty
pamiętam pochwały dla Al-Ko, ale jak już pisałem - nie istnieją na rynku już fizycznie (na allegro zostały tylko na tył do city i caravana). ktoś jeszcze pisał o Bilstein'ie, ale niewiele.
podpisuję się więc pod prośbą - powiedzcie czym najlepiej zastąpić oryginał (tak amorki jak i sprężyny), żeby nie wykosztowywać się na koninę, bo i tak nie wykorzystamy ich możliwości, a jednocześnie da się osiągnąć pewne poprawy
ps: z dostępnych w tej chwili znalazłem kilka firm:
Boge
Delphi
Kayaba
Magnum Technology
z rzeczy, które mnie zainteresowały, to chociażby zestaw KYB'a gazowych jednorurowych (205 przód, 225 tył). mam przy okazji pytanie - czym fizycznie różnią się (poza budową rzecz jasna;)) amorki jedno od dwururowych?
podpisuję się więc pod prośbą - powiedzcie czym najlepiej zastąpić oryginał (tak amorki jak i sprężyny), żeby nie wykosztowywać się na koninę, bo i tak nie wykorzystamy ich możliwości, a jednocześnie da się osiągnąć pewne poprawy
ps: z dostępnych w tej chwili znalazłem kilka firm:
Boge
Delphi
Kayaba
Magnum Technology
z rzeczy, które mnie zainteresowały, to chociażby zestaw KYB'a gazowych jednorurowych (205 przód, 225 tył). mam przy okazji pytanie - czym fizycznie różnią się (poza budową rzecz jasna;)) amorki jedno od dwururowych?