6 Youngtimer Party Tor Poznań
- MonteR
- Administrator
- Marka: Opel
- Silnik: -
- Rok produkcji: 1972
- Gadu-Gadu: 1114840
- Kontaktowanie:
bajcik, no, ale już słyszałem o tym, że w niektórych autach 'papierowa moc' napędzała auta niby...
VW Golf 1.6D alias kiblowóz, chociaż mam nadzieję, że do tego czasu już będzie cult-rost...
VW Golf 1.6D alias kiblowóz, chociaż mam nadzieję, że do tego czasu już będzie cult-rost...
Jest: Opel Manta A '73, VW Santana GL5 1.9@2.2T '82, Audi A4 1.9 TDI '00
Było: Opel Kadett C1 '76, VW Golf 1.5D '77, VW Golf 1.6TD ROST '83, Opel Rekord E1 1.9N '78
Było: Opel Kadett C1 '76, VW Golf 1.5D '77, VW Golf 1.6TD ROST '83, Opel Rekord E1 1.9N '78
Wziąłem przyczepę i przyjeżdżam w piątek. Miały być ze mną jeszcze dwie osoby, ale prawdopodobnie przyjadę sam albo z jednym kumplem. Jak będzie wolne miejsce (a raczej będzie) to mogę przenocować kogoś. Dobrze by było żeby był w miarę normalny
Moi wrogowie rozsiewają z gruntu fałszywą plotkę jakobym chrapał To oczywista bzdura! Ale jak ktoś obudzi mnie w środku nocy tylko po to, żeby poinformować iż wydaje mu się że chrapę... będzie spał na wycieraczce!
Tak więc na wszelki wypadek zatyczki do uszu nie zaszkodzą.
Za jakieś dwa dni będę wiedział ile osób ze mną przyjeżdża.
Moi wrogowie rozsiewają z gruntu fałszywą plotkę jakobym chrapał To oczywista bzdura! Ale jak ktoś obudzi mnie w środku nocy tylko po to, żeby poinformować iż wydaje mu się że chrapę... będzie spał na wycieraczce!
Tak więc na wszelki wypadek zatyczki do uszu nie zaszkodzą.
Za jakieś dwa dni będę wiedział ile osób ze mną przyjeżdża.
- MonteR
- Administrator
- Kontaktowanie:
Szym, golfa nie zgłosiłem i w sumie szczęście w nieszczęściu, bo o ile mechanicznie jest cacuszko... ręczny łapie od razu, sprzęgło ładnie trzyma, drążki ok... wszystko to czego się bałem jest zrobione, to wysrała się elektryka... no i jeszcze w piątek jadę o 17 na warsztat do znajomego i tam będziemy walczyć, abym mógł przyjechać chociaż dopingować...
awaria poważna nie jest, ale upierdliwa... a to nie ma wycieraczek, a to świateł, kierunków... takie elektryczne koło fortuny...
Mam nadzieję, że mimo wszystko do zobaczenia w sobotę...
awaria poważna nie jest, ale upierdliwa... a to nie ma wycieraczek, a to świateł, kierunków... takie elektryczne koło fortuny...
Mam nadzieję, że mimo wszystko do zobaczenia w sobotę...
Dostałem listę startową i widzę że z Opli jest na niej pięć Mant (a będą raczej cztery), jeden Kadett... i jedna Astra. Sporo Fordów Capri. Jest kilka aut które zapamiętałem z poprzedniego YP (maluch Szyma, Fiesta ze Zgierza, jeszcze parę innych wydaje się znajome) W sumie na liście są 53 samochody.
- Zaraj
- Silnik: C20XE
- Rok produkcji: 1976
- Gadu-Gadu: 7828930
- Kontaktowanie:
Chciałem wszystkim podziękować za mega imprezę. Było rewelacyjnie, bombowo i wystrzałowo.
Special THX dla Pereiry za możliwość noclegu w jego ciepłej przyczepie i śrubokręty . Szkoda, że Manta nie polatała, ale nie martw się na przyszłym Youngtimerze skopiesz wszystkim tyłki A mimo to dzięki Tobie uratowano kilka aut
Special THX dla Luza za możliwość skorzystania z wozu technicznego i wszystkich dobrodziejstw jakie w nim były.
A największe THX dla Bartasa za zorganizowanie tak wspaniałej imprezy. Jesteś wielki przyjacielu.
Do zobaczenia na następnym Youngtimer Party ))
Special THX dla Pereiry za możliwość noclegu w jego ciepłej przyczepie i śrubokręty . Szkoda, że Manta nie polatała, ale nie martw się na przyszłym Youngtimerze skopiesz wszystkim tyłki A mimo to dzięki Tobie uratowano kilka aut
Special THX dla Luza za możliwość skorzystania z wozu technicznego i wszystkich dobrodziejstw jakie w nim były.
A największe THX dla Bartasa za zorganizowanie tak wspaniałej imprezy. Jesteś wielki przyjacielu.
Do zobaczenia na następnym Youngtimer Party ))
- Luz
- Silnik: 2.2 1.2 2.0N
- Rok produkcji: 1978 1977 1976
- Gadu-Gadu: 421817
- Kontaktowanie:
Miło mi było wszystkim pomagać, holować, wozić klamoty, zapychać, zaciągać, polerować.
Ja tym razem nie mogłem jeździć ale wiem jak to jest jak auto na torze padnie i ktoś użyczy klucza, śrubokręta w czasie przejazdów gdy krew buzuje, silnik i opony stygną, a jeździć się chce, wszystkim wam na zdrowie, na następne imprezy postaram się też mieć pod ręką wóz techniczny ale zdecydowanie bardziej go doposaże
Imprezka była świetna, wszystkim wielkie dzięki za mega dobrą atmosfete i zabawe
byle do wiosny
Ja tym razem nie mogłem jeździć ale wiem jak to jest jak auto na torze padnie i ktoś użyczy klucza, śrubokręta w czasie przejazdów gdy krew buzuje, silnik i opony stygną, a jeździć się chce, wszystkim wam na zdrowie, na następne imprezy postaram się też mieć pod ręką wóz techniczny ale zdecydowanie bardziej go doposaże
Imprezka była świetna, wszystkim wielkie dzięki za mega dobrą atmosfete i zabawe
byle do wiosny
- Szym
- Silnik: 1.2N / C20ne
- Rok produkcji: 1976 /1977
- Gadu-Gadu: 4029512
- Kontaktowanie:
Ja równiez chce wam podziękować za świetne towarzystwo i atmosfere na imprezie! Bylo mega dobrze... no i kolejny puchar w domu do zobaczyska!
Ostatnio zmieniony 14 października 2008, 09:06 przez Szym, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie ważne gdzie jedziesz...Ważne żeby bokiem!
W sobotę osiągnąłem niezły wynik: chyba jako pierwszy zakończyłem przejazdy prób! Już na trzeciej silnik wyzionął ducha
Muszę podziękować tym którzy mi pomogli: Bartowi, Czakiemu, a szczególnie Luzowi.
Dziękuję też wszystkim którzy w niedzielę rano licznie pomagali wrzucić Mantę na skrzynię Tranzita
Podziękowania dla Kuby, Zaraja i Ptysia za wesołe towarzystwo w przyczepie Ciupexowi i wszystkim pozostałym za informacje i porady na nurtujące mnie pytania.
A dla komisji technicznej za apteczkę
Ciupexa rozumiem doskonale, sam miałem podobny problem już w sobotę rano
Na następne Youngtimer Party jeśli tylko czas pozwoli też przyjadę! Tylko lepiej przygotuję auto. No i następnym razem będę więcej spał a mniej... ten, teges, rozmawiał
Muszę podziękować tym którzy mi pomogli: Bartowi, Czakiemu, a szczególnie Luzowi.
Dziękuję też wszystkim którzy w niedzielę rano licznie pomagali wrzucić Mantę na skrzynię Tranzita
Podziękowania dla Kuby, Zaraja i Ptysia za wesołe towarzystwo w przyczepie Ciupexowi i wszystkim pozostałym za informacje i porady na nurtujące mnie pytania.
A dla komisji technicznej za apteczkę
Ciupexa rozumiem doskonale, sam miałem podobny problem już w sobotę rano
Na następne Youngtimer Party jeśli tylko czas pozwoli też przyjadę! Tylko lepiej przygotuję auto. No i następnym razem będę więcej spał a mniej... ten, teges, rozmawiał
- MonteR
- Administrator
- Kontaktowanie:
No ja wpadłem na krótko kontrolnie tylko Szkoda tylko, że nie dałem rady golfa zrobić tak aby wystartować... czas chyba przestać mówić 'następnym razem na pewno...' bo tu ciągle coś wyskoczy
Gratuluje sukcesów i samozaparcia
Pozdrawiam
Gratuluje sukcesów i samozaparcia
Pozdrawiam