zlot OPEL-YOUNGTIMER
- Marcin_CQP
Siema ja wczoraj wróciłem ze Skorzęcina ze swojego klubowego zlotu... proponuje Wam taką drogę
- z Łodzi na Poddebice
- za Poddebicami w Wartkowicach na autostrade
- na autostradzie do zjazdu na Goline
- z Goliny na Słupce
- pare kilometrów za Słupcą w prawo na gniezno
- witkowo itd...
Mówie na Poddębice bo w piątek za nim dostaniecie się na autostrade w Emili to miną ze 2 godz...
A z tą Goliną to jest tak, że na pierwszym zjeździe po stacji Orlen uciekacie z autostrady(drogowskazy są)... Niby na drogowskazach jest napisane że na Konin to ostatni zjazd przed płatną ale nie przejmujecie się tym i lecicie dalej do zjazdu na Goline...
Jak będziecie juz skręcać na to Gniezno to może być jakaś tablica że objazd jest - już go nie ma więc jedziecie normalnie w strone Witkowa...
To tyle jak znacie tą trase to dobrze, a jak macie jakieś pytania to pytać
- z Łodzi na Poddebice
- za Poddebicami w Wartkowicach na autostrade
- na autostradzie do zjazdu na Goline
- z Goliny na Słupce
- pare kilometrów za Słupcą w prawo na gniezno
- witkowo itd...
Mówie na Poddębice bo w piątek za nim dostaniecie się na autostrade w Emili to miną ze 2 godz...
A z tą Goliną to jest tak, że na pierwszym zjeździe po stacji Orlen uciekacie z autostrady(drogowskazy są)... Niby na drogowskazach jest napisane że na Konin to ostatni zjazd przed płatną ale nie przejmujecie się tym i lecicie dalej do zjazdu na Goline...
Jak będziecie juz skręcać na to Gniezno to może być jakaś tablica że objazd jest - już go nie ma więc jedziecie normalnie w strone Witkowa...
To tyle jak znacie tą trase to dobrze, a jak macie jakieś pytania to pytać
Nowe części do wszystkich marek aut - ceny hurtowe - pisać gg, PW, meil...
- Kaspadakis
- Marka: Opel
- Silnik: 1.9NE
- Rok produkcji: 1975
- Gadu-Gadu: 4246222
Kaspadakis, ma racje - jest zjazd w białej... a korki na Zgierskiej nieraz są do wieczora - mieszkam na radogoszczu to widze
No ja teraz jak jechałem w sobote to w 1,5 godz no ale spieszyłem się co by nie wypili mi wszystkiego piwa - średnia 150km/h...
No ja teraz jak jechałem w sobote to w 1,5 godz no ale spieszyłem się co by nie wypili mi wszystkiego piwa - średnia 150km/h...
Nowe części do wszystkich marek aut - ceny hurtowe - pisać gg, PW, meil...
- Zaraj
- Marka: Opel
- Silnik: C20XE
- Rok produkcji: 1976
- Gadu-Gadu: 7828930
- Kontaktowanie:
No i to się nazywa organizacja. Już się nie mogę doczekać. Został mi tylko mały, wielki próg do przeskoczenia i Kadzik będzie gotowy do drogi.
Apropos może ktoś z was pomoże. Wrzuciłem drugi silniczek i po złożeniu wszystkiego na włączonym silniku nie whodzą mi biegi. Koło zamachowe, parcza sprzęgła, docisk i skrzynia są te na których wcześniej jeździł. wchodzi tylko wsteczny ale już wypiąć go się nie da. I na wciśniętym sprzęgle auto jedzie. Tarcza jest założona prawidłowo, nawet wymieniłem docisk, bo myślałem, że to jego wina i nic. Łożysko oporowe jest dobre i łapa prawidłowo założona. Linka sprzęgła podkręcona na maksa. Nie wiem co jeszcze mogę zrobić. Czyżby mimo skręconej linki na max jeszcze może być za długa?
Pozdrawiam
Apropos może ktoś z was pomoże. Wrzuciłem drugi silniczek i po złożeniu wszystkiego na włączonym silniku nie whodzą mi biegi. Koło zamachowe, parcza sprzęgła, docisk i skrzynia są te na których wcześniej jeździł. wchodzi tylko wsteczny ale już wypiąć go się nie da. I na wciśniętym sprzęgle auto jedzie. Tarcza jest założona prawidłowo, nawet wymieniłem docisk, bo myślałem, że to jego wina i nic. Łożysko oporowe jest dobre i łapa prawidłowo założona. Linka sprzęgła podkręcona na maksa. Nie wiem co jeszcze mogę zrobić. Czyżby mimo skręconej linki na max jeszcze może być za długa?
Pozdrawiam