AUTOMOBILKLUB WIELKOPOLSKI
Koło Youngtimer
Zaprasza na
IV Youngtimer Party
Termin imprezy: 29 marzec 2008 (sobota)
Miejsce imprezy: Tor Poznań ul. Wyścigowa 3, 62-081 Przeźmierowo
W programie imprezy przewidziany jest szereg prób
sprawnościowych rozgrywanych na terenie Toru Poznań, również na torze kartingowym oraz przejazd 4 pełnych okrążeń Toru Poznań.
Zgłoszenia do rywalizacji przyjmujemy w terminie od 26 lutego do 14 marca na stronie www.youngtimerparty.musicaviva.pl
Wpisowe w wysokości 120zł od załogi należy wpłacić do 15.03.2008r. na nr konta Automobilklubu Wielkopolski podanego w mailu potwierdzającym przyjęcie zgłoszenia.
Po terminie 14.03.2008 – jeśli będą wolne miejsca na liście startowej wpisowe wynosi 180 zł od załogi.
Załogom które zrezygnują z uczestnictwa po zamknięciu listy, tj. 14.03.2008, nie będzie zwracane wpisowe.
Maksymalna liczba uczestników to 60 załóg – o wpisaniu na listę uczestników decyduje kolejność przyjęcia zgłoszenia. W przypadku dużego zainteresowania utworzona zostanie lista rezerwowa lub zwiększona zostanie ilość dopuszczonych załóg.
Wpisowe obejmuje koszt obiadu w trakcie imprezy dla dwóch osób (kierowca + pilot), istnieje możliwość wykupienia dodatkowych posiłków dla osób towarzyszących (20zł/os.)
UWAGA! Przed rozpoczęciem zawodów odbędzie się Badanie Kontrolne (BK) każdego pojazdu mającego brać udział w imprezie – w tym badanie głośności – szczegóły dot. BK w regulaminie.
Po części oficjalnej Youngtimer Party na terenie Toru Poznań odbędzie się spotkanie integracyjne dla wszystkich uczestników imprezy oraz osób towarzyszących.
Wszelkie pytania i wątpliwości można kierować na adres:
youngtimer@aw.poznan.pl
Poprzez fakt podpisania (wysłania) zgłoszenia uczestnik potwierdza znajomość i podporządkowanie się Regulaminowi, jednocześnie rezygnując z dochodzenia jakichkolwiek roszczeń w stosunku do organizatora i Automobilklubu Wielkopolski na drodze sądowej lub innej.
IV Yongtimer Party na Torze Poznań
- Zaraj
- Marka: Opel
- Silnik: C20XE
- Rok produkcji: 1976
- Gadu-Gadu: 7828930
- Kontaktowanie:
IV Youngtimer Party
Jestem bankowo. Tylko czy pilot jest obowiązkowy, bo narazie nie mam kogo zabrać
Pilot bardzo obowiazkowy nie jest - byłeś - wiesz jaki jest poziom trudności prób. Jak jesteś w stanie przejechać bez pomocy to spoko.
POZDROWIENIA I ZAPRASZAM
Mam nadzieję na liczną reprezentację KadeCików - jak swojego zdążę przygotować to będzie fajny SafetyCar
BART
PS No znowu mnie ubiegli z wklejeniem informacji
POZDROWIENIA I ZAPRASZAM
Mam nadzieję na liczną reprezentację KadeCików - jak swojego zdążę przygotować to będzie fajny SafetyCar
BART
PS No znowu mnie ubiegli z wklejeniem informacji
HEJ!
Zgłosiło się już ponad 60 załóg - ale rozważamy rozszerzenie listy.
Dlatego formularz rejestracyjny nadal jest aktywny.
Chętnych proszę o rejestrację - zgłoszenia trafią na listę rezerwową.
Jeśli ktoś z wcześniej zgłoszonych zrezygnuje lub zwiększymy ilość uczestników nadal decydować będzie kolejność zgłoszeń.
PS Coś mało KadeCików
Zgłosiło się już ponad 60 załóg - ale rozważamy rozszerzenie listy.
Dlatego formularz rejestracyjny nadal jest aktywny.
Chętnych proszę o rejestrację - zgłoszenia trafią na listę rezerwową.
Jeśli ktoś z wcześniej zgłoszonych zrezygnuje lub zwiększymy ilość uczestników nadal decydować będzie kolejność zgłoszeń.
PS Coś mało KadeCików