SKORZĘCIN 2018, 6-8 Lipca
Re: SKORZĘCIN 2018, 6-8 Lipca
Tylko pogodę zamówcie...
Pytanie :
kto przyjeżdża w piątek i o której?
Bo w tym roku tak wypadło ze o 17 muszę być w sobote w wawie.......
i nie wiem czy być piątek-sobota do 12 czy sobota w nocy do niedzieli południa.....
kto przyjeżdża w piątek i o której?
Bo w tym roku tak wypadło ze o 17 muszę być w sobote w wawie.......
i nie wiem czy być piątek-sobota do 12 czy sobota w nocy do niedzieli południa.....
Jak będzie pozytywna aura to ja bede jakoś koło 18.
-
- Marka: Ascona B Berlina
- Silnik: 2.0 NE
- Rok produkcji: 1981
Plan jest na piątek 10h rano jeśli będzie pogoda. Jak wyjdzie to się okaże.
A ja tradycyjnie jeszcze nie wiem kiedy będę.
Najprawdopodobniej od piątku późnym wieczorem do soboty wieczór/ niedzieli rano.
Najprawdopodobniej od piątku późnym wieczorem do soboty wieczór/ niedzieli rano.
- jachu19
- Marka: Opel
- Silnik: 2.0
- Rok produkcji: 1985
- Gadu-Gadu: 0
- Kontaktowanie:
My od piątku od ok 20:00 do niedzieli do ok 18:00
Opel Manta B GT/E '85
Pytanie z innej beczki. Czy ktoś zabiera ze sobą dziatwę w wieku przedszkolnym??
Hmmm, to już raczej nie przedszkole... no zobaczymy.
Wróciłem, ze względu na zobowiązania jakie podjąłem w naszym lokalnym stowarzyszeniu musiałem zwinąć się dziś rano, gdy większość jeszcze spała. I tak byłem znacznie dłużej, niż poprzednio
Miło było pogadać i poznać bliżej ludzi, których znałem co najwyżej z nicku. Dziękuję za wspólnie spędzony czas i mam nadzieję spotkać się znów za rok, może następnym razem uda się przyjechać jakimś Oplem :-)
Miło było pogadać i poznać bliżej ludzi, których znałem co najwyżej z nicku. Dziękuję za wspólnie spędzony czas i mam nadzieję spotkać się znów za rok, może następnym razem uda się przyjechać jakimś Oplem :-)
Noo i gdzie te foty ze zlota? Ja się przyznaje bez bicia że żadnej nie zrobiłem a inni na pewno trzaskali...