XII RAJD WETERANOW SZOS PO ZIEMI MOGILENSKIEJ NIEDZIELNA WYSTAWA 22-24.04.2016
XII RAJD WETERANOW SZOS PO ZIEMI MOGILENSKIEJ NIEDZIELNA WYSTAWA 22-24.04.2016
Zebralo sie troche opli:)
-
- Marka: Ascona B Berlina
- Silnik: 2.0 NE
- Rok produkcji: 1981
Re: XII RAJD WETERANOW SZOS PO ZIEMI MOGILENSKIEJ NIEDZIELNA WYSTAWA 22-24.04.2016
Fajnie było spotkać się w takim gronie porozmawiać i poznać nowych oplomaniaków.
Szkoda tylko że jest tak mała motywacja wśród nas żeby przyjechać na taką imprezę
Szkoda tylko że jest tak mała motywacja wśród nas żeby przyjechać na taką imprezę
- kogan77
- Marka: Opel
- Silnik: 1.8 S
- Rok produkcji: 1976
- Kontaktowanie:
Re: XII RAJD WETERANOW SZOS PO ZIEMI MOGILENSKIEJ NIEDZIELNA WYSTAWA 22-24.04.2016
W tym roku trasa zawodów przebiegała przez wąskie, brukowane kostką osiedlowe uliczki Mogilna.
Kosząc w sobotę trawnik, zza zakrętu zaczynały wyłaniać się klasyki....
Po siódmym z rzędu Borewiczu i trzecim 2CV zrozumiałem, że trzeba iść prędko po aparat.
Tego dnia natrzaskałem 170 zdjęć. Nigdy wcześniej, a już na pewno nigdy później nie będzie tylu motoryzacyjnych zabytków pod moim domem.
Coś pięknego.
Ubolewam tylko nad tym, że z niedzieli spośród setki zdjęć, do publikacji nadają się tylko trzy, cztery
Nie zauważyłem pod słońce złych ustawień aparatu
Kosząc w sobotę trawnik, zza zakrętu zaczynały wyłaniać się klasyki....
Po siódmym z rzędu Borewiczu i trzecim 2CV zrozumiałem, że trzeba iść prędko po aparat.
Tego dnia natrzaskałem 170 zdjęć. Nigdy wcześniej, a już na pewno nigdy później nie będzie tylu motoryzacyjnych zabytków pod moim domem.
Coś pięknego.
Ubolewam tylko nad tym, że z niedzieli spośród setki zdjęć, do publikacji nadają się tylko trzy, cztery
Nie zauważyłem pod słońce złych ustawień aparatu
Trasa rajdu bardzo długa z mocno dopasowanym czasem. Jadąc z dzieciakami ciężko było się wyrobić.Pojawiły się przez to spóźnienia i co za tym idzie punkty karne. Inaczej może było by się czym pochwalić;). Ale ja i tak się ciesze że udało mi się przyjechać mantą i ukończyć rajd. Zabawa przednia mimo że pogoda troszkę nie dopisywała. Namawiam wszystkich do tej imprezy . Nawet tacy z zajawką sportową świetnie się bawili.
No w tym roku i tak frekwencja oplowska dopisała. Było lepiej niż rok temu. Idąc tym torem za rok może będzie z 10 aut. Naprawdę było by klawo ustawić taki rządek kilku , kilkunastu starych opli.
No w tym roku i tak frekwencja oplowska dopisała. Było lepiej niż rok temu. Idąc tym torem za rok może będzie z 10 aut. Naprawdę było by klawo ustawić taki rządek kilku , kilkunastu starych opli.