Zacznę od tego że bardzo niechętnie wystawiam tu to ogłoszenie ale niestety z powodu przeprowadzki jestem zmuszony oddać go w dobre ręce. Celowo nie wystawiam go na żadnych innych portalach aukcyjnych. Kadett C Limo 2d, 1978r 1,2s, kompletny przede wszystkim. Na chwilę obecną auto jest na pół rozebrane. Posiada kompletnie odnowione przednie zawieszenie (piaskowanie, malowanie proszkowe, nowe tuleje metalowo-gumowe, nowe sworznie wahaczy, końcówki drążków, gumy stabilizatora, nowe amortyzatory sportowe, komplet nowych sprężyn obniżających). Zimą silnik został rozebrany, obrobiona głowica, nowa uszczelka pod głowicę, pompa wody, pompa paliwa, komplet nowych uszczelek do silnika, całość niestety jeszcze nie poskładana. Auto przed rozbiórką jeździło całkiem fajnie.
Kadzio jest kompletny a jego stan blacharski oceniam na dobry, jest kilka dziur ale bez tragedii. Odnowione przednie lampy. Więcej informacji udzielę przez telefon a więcej zdjęć mogę przesłać na maila. Proszę konkretne propozycje i od razu mówię że jak mam dostać za niego 3 tysiące to poradzę sobie w inny sposób a kadetta nie sprzedam. Auto ma ważne ubezpieczenie do października 2015, nie ma przeglądu.
cena jaka mnie interesuje to 5500
dla zdecydowanego klienta jestem w stanie w miarę szybko postawić auto na kołach
nr tel: 783 633 300
fajna baza na odbudowę klasyka z mnóstwem nowych części.
Kadett C Limo `78
- Karczi
- Marka: Opel
- Silnik: 1.2N
- Rok produkcji: '78
- Gadu-Gadu: 1469223
Re: Kadett C Limo `78
Szkoda że autko tak kończy ...
Mam nadzieję że znajdzie osobę kontynuującą ...
Gdyby szło w części ... proszę o info
Mam nadzieję że znajdzie osobę kontynuującą ...
Gdyby szło w części ... proszę o info
"Nic nie zastąpi dużej pojemności, chyba że jeszcze większa pojemność ..." - Adam Opel.
-
- Silnik: 1.2 S
- Rok produkcji: `78
ani nie mów bo szkoda mi go strasznie ale może się nie sprzeda
edit do ogłoszenia: auto poskładane prócz środka i silnika.
edit do ogłoszenia: auto poskładane prócz środka i silnika.
- Karczi
Składaj go i trzymaj ... jak sprzedasz będziesz żałował do końca życia
OC można wymówić i nie płacić wcale ... przegląd nie potrzebny ... tak że potrzebujesz jedynie suchego garażu ...
OC można wymówić i nie płacić wcale ... przegląd nie potrzebny ... tak że potrzebujesz jedynie suchego garażu ...
"Nic nie zastąpi dużej pojemności, chyba że jeszcze większa pojemność ..." - Adam Opel.
- Adaśko
- Silnik: 2.2E
- Rok produkcji: 1977
- Kontaktowanie:
Brakuje mi braku rdzy...
- Karczi
Znajomy niedawno wypowiedział umowę na motocykl posiadający zwykłą białą blachę ....
-
- Marka: Ascona B Berlina
- Silnik: 2.0 NE
- Rok produkcji: 1981
Umowę zawsze można wypowiedzieć ale jeśli fundusz się zorientuje że auto nigdzie nie jest opłacone to trzy tyś nie twoje i to w najlepszym przypadku. W momencie ponownego zawarcia umowy następuje weryfikacja.Jeśli wypowiadasz umowę to tylko po to żeby ją podpisać TEGO SAMEGO DNIA z innym ubezpieczycielem
chyba ze jest to kadett c ktory jest z poczatku produkcji i ma skonczone 40 lat to wtedy z automatu nie ma obowiazku ciaglosci OC.
- Karczi
Motocykl jest z 30 któregoś roku
- kogan77
- Silnik: 1.8 S
- Rok produkcji: 1976
- Kontaktowanie:
Mój Kadett C2 Limo ma wg dowodu rejestracyjnego 47 lat.
Poprzedni pseudo właściciel tak zamataczył.
Czy przy nikt w ubezpieczalni nie dokopie się do tego ?
Przez te wszystkie lata, gdy kadzio stał, poszło na OC ponad 3,5k
Poprzedni pseudo właściciel tak zamataczył.
Czy przy nikt w ubezpieczalni nie dokopie się do tego ?
Przez te wszystkie lata, gdy kadzio stał, poszło na OC ponad 3,5k
- Bocznica
- Silnik: c24ne
- Rok produkcji: 1976
- Gadu-Gadu: 7943108
Pamiętam jeszcze jak przez mgłę żółtego kadetta b coupe,który był dawcą papierów do Twojego limo, inna sprawa,że przed Twoim był jeszcze jeden. Twojego to pamiętam jak go w Kościerzynie przeszczepiali.Świeżo od helmuta zjechał, pomarańczowy c2 w autoamcie.To były czasy,jak się coś zepsuło zaraz przyjeżdżał następny..
Jeśli chodzi o OC to ja dla swojego kadetta załatwiłem opinię rzeczoznawcy, że jest to pojazd UNIKATOWY i OC nie płacę już od 7 lat.
UFG się upomniał, ale mając te kwity wysłałem im kopię i wszystko było jasne.
Pojazdem unikatowym może być pojazd, który ma skończone 25 lat i spełnia kilka innych wymogów - dużo zależy od inwencji twórczej rzeczoznawcy. Dla mojego wystarczające było to, że jest to ostatni kadett z tylnym napędem.
Koszt takiej opinii to ok. 200 - 300 zł.
Policzcie sami ile zaoszczędziłem przez te lata.
UFG się upomniał, ale mając te kwity wysłałem im kopię i wszystko było jasne.
Pojazdem unikatowym może być pojazd, który ma skończone 25 lat i spełnia kilka innych wymogów - dużo zależy od inwencji twórczej rzeczoznawcy. Dla mojego wystarczające było to, że jest to ostatni kadett z tylnym napędem.
Koszt takiej opinii to ok. 200 - 300 zł.
Policzcie sami ile zaoszczędziłem przez te lata.
-
- Silnik: 1.2 S
- Rok produkcji: `78
aa, zapomniałem dodać, że jakiś czas temu poszedł w dobre ręce