Wyścig Tor Poznań 2013r
-
- Marka: Opel Monza GSE, Monza, Ascona B
- Silnik: 3.0, 2.2, 2.0
- Rok produkcji: 1985, 1986, 1979
- Gadu-Gadu: 0
Wyścig Tor Poznań 2013r
Wyścig na torze Poznań opelkiem
http://www.youtube.com/watch?v=0g7no70tXw0
http://www.youtube.com/watch?v=0g7no70tXw0
- baro
- Marka: opel
- Silnik: 2,0 cih
- Rok produkcji: 1981
- Gadu-Gadu: 59128
Re: Wyścig Tor Poznań 2013r
Ty prowadziłeś tą monze? piekny wyścig :D dużo ci do pudła brakło?
-
Wynik masz na końcu wyścigu
Gratulacje !!Dla mnie najbardziej zasłużona walka to wspinanie się z samego dołu na czołówkę wyścigu.Kiedyś kiedy YTP było mega wyczekiwaną i rozchwytywana imprezą , udało mi się startując w niedzielnym wyścigu z ostatniej pozycji , z uszkodzoną skrzynią biegów<brak 1 biegu> zakończyć przejazd na 2 pozycji
Zazdroszczę takiego wyścigu w tak doborowym towarzystwie .Nasuwa się jednak wazne pytanie,
skoro na tej imprezie można było zorganizować wyścig , to co staneło na przeszkodzie ,żeby w trakcie YTP z niego zrezygnowac??? Skoro tutaj się da to czemu tam się nie da???
Przepraszam za off top , ale pytanie kieruję do organizatorów YTP którzy sa również forumowiczami.Panowie jednak da się!!!???
Pewnie się powtórzę ale z imprezy na której brakowało miejsc po 2 dniach i ponad 80 załóg biło się o miejsce na ostatniej jesiennej eliminacji mój kolega naliczył ledwo 30...
Jeszcze raz gratuluję wyniku i zazdroszczę tego na co kiedyś czekaliśmy wszyscy miesiącami szykując swoje auta do kolejnych eliminacji...
Zazdroszczę takiego wyścigu w tak doborowym towarzystwie .Nasuwa się jednak wazne pytanie,
skoro na tej imprezie można było zorganizować wyścig , to co staneło na przeszkodzie ,żeby w trakcie YTP z niego zrezygnowac??? Skoro tutaj się da to czemu tam się nie da???
Przepraszam za off top , ale pytanie kieruję do organizatorów YTP którzy sa również forumowiczami.Panowie jednak da się!!!???
Pewnie się powtórzę ale z imprezy na której brakowało miejsc po 2 dniach i ponad 80 załóg biło się o miejsce na ostatniej jesiennej eliminacji mój kolega naliczył ledwo 30...
Jeszcze raz gratuluję wyniku i zazdroszczę tego na co kiedyś czekaliśmy wszyscy miesiącami szykując swoje auta do kolejnych eliminacji...
-
Dzięki za gratulacje. Ja również z niecierpliwością czekam na następny wyścig Tobie również gratuluje zajęcia drugiego miejsca bez pierwszego biegu . Nie mam pojęcia dlaczego nie macie na YTP podobnych wyścigów widocznie coś stało na przeszkodzie. Ale co wy na to gdyby tak zorganizować takie wyścigi np.: za rok na torze Poznań ale tylko dla Opli ?
Super pomysł aczkolwiek obawiam się ,że możemy nie podołać finansowo jeżeli chodzi o koszty wynajęcia toru...
-
Może zacznijmy od zapytania kto byłby chętny na taką imprezę - wyścigi ?
zaryzykował bym stwierdzenie ,iż w przypadku gdyby to było wszystko zorganizowane na tip top oczywiście stosunkowo wcześniej to sądzę ,że zgromadzenie 20-30 starych opli było by jak najbardziej realne.
- heju
- Marka: Opel
- Silnik: 2.2 CIH
- Rok produkcji: 1986
Jestem jak najbardziej za
Urządzenie bardziej zorganizowanych jazd po samym torze kartingowym w Poznaniu już byłoby całkiem ciekawe, a i przedsięwzięcie sporo łatwiejsze do zorganizowania.
Ja swoim hOplem boję się jeździć po trasach SuperOes z obawy przed uszkodzeniem, aczkolwiek wyścig, choćby na czas bez udziału innych zawodników i bez przeszkód, szykan itp. jest bardzo ciekawy.
Koledze Piotrowi Gratuluję wyniku, fajny filmik, miło się ogląda takiego Opla w akcji. Tylko kierownice trzymasz jakby to trasa na piknik była
Pozdrawiam
Urządzenie bardziej zorganizowanych jazd po samym torze kartingowym w Poznaniu już byłoby całkiem ciekawe, a i przedsięwzięcie sporo łatwiejsze do zorganizowania.
Ja swoim hOplem boję się jeździć po trasach SuperOes z obawy przed uszkodzeniem, aczkolwiek wyścig, choćby na czas bez udziału innych zawodników i bez przeszkód, szykan itp. jest bardzo ciekawy.
Koledze Piotrowi Gratuluję wyniku, fajny filmik, miło się ogląda takiego Opla w akcji. Tylko kierownice trzymasz jakby to trasa na piknik była
Pozdrawiam
Mój temat - kliknij
-
Dzięki za gratulacje heju. Czy ty byś był zainteresowany żeby sobie tak pośmigać na torze w Poznaniu w tempie piknikowym ?
- heju
hehe jak najbardziej, jestem chętny pośmigać na torze (o ile finansowo wyrobię, bo np. Track Day jest dla mnie zdecydowanie za drogi)
Rozumiem, że to wyzwanie
Zobaczymy może kiedyś będzie okazja dostać baty od Monzy GSE
Rozumiem, że to wyzwanie
Zobaczymy może kiedyś będzie okazja dostać baty od Monzy GSE
Mój temat - kliknij
-
Masz na myśli Clasicauto track day ? Wpisowe nie jest duże 200zł coś takiego już nie pamiętam dokładnie
- heju
miałem na myśli Tor Poznań koszt ok. 5oo zł.
Classicauto to głownie na Torze w Kielcach z tego co się orientuję.
Ewentualnie tak jak napisał Qubasslodz może udało by się coś zorganizować i zrobić wyścigi na te 20 - 30 Opelków
Classicauto to głownie na Torze w Kielcach z tego co się orientuję.
Ewentualnie tak jak napisał Qubasslodz może udało by się coś zorganizować i zrobić wyścigi na te 20 - 30 Opelków
Mój temat - kliknij
-
Od osoby 500zł ? to dużo. Może ta kwota zmniejszyła by się gdyby było więcej chętnych ? Im więcej chętnych tym mniej do zapłaty. Chociaż 300zł ale to i tak dużo. Fajnie jakby tak 20-30 opelków sobie się pościgało hehe
Ja był bym jak najbardziej chętny.