Kadett C
a to dziwne, że chcą go sprzedać bo kumpel zostawił kartkę, że chce go kupić a oni zero odezwu...
[ Dodano: 2007-11-03, 20:29 ]
a nie jednak go oglądali tylko zastanawiam się kim jest właściciel bo podobno mnie zna kto to czyje to
[ Dodano: 2007-11-03, 20:29 ]
a nie jednak go oglądali tylko zastanawiam się kim jest właściciel bo podobno mnie zna kto to czyje to
Nowe części do wszystkich marek aut - ceny hurtowe - pisać gg, PW, meil...
Szybkie sprostowanie, autko nie sprzedawaliśmy tylko kupowaliśmy, po za przednim wachaczem było kilka odstraszających okoliczności, po pierwsze podejscie właściciela do nas jako osób kupujących, po drugie cena za stan w jakim się on znajduje, ogółem zastanowiło nas to, że właściciel jewst łodziakiem a nie wydaje mi się aby rejestracja GLD była łódzką(baliśmy się, że jakis stosunek prawny nie był do konca rozwiązany tym bardziej, że własciciel miał auto dopiero pół roku), po za tym warto wspomniec, że zapewniał nas że podłoga jest w świetnym stanie a okazało się że pod warstwą bitexu kryje się troche gnoju, po za tym jak podwozie mogło byc dobrze utrzymane jeżeli wachacz urywa sie z przerdzewienia..., nie oczekuje po prawie 30 letnim aucie cudów , ale,oczekuje, że jest on w takim stanie jakim mówi mi włascicel ...
pozDDRo
[ Dodano: 2007-11-03, 21:52 ]
jeżel;i ktos ma ochote to chetnie podziele się większą ilością info...
pozDDRo
[ Dodano: 2007-11-03, 21:52 ]
jeżel;i ktos ma ochote to chetnie podziele się większą ilością info...
Wróć do „Allegro, Ebay i inne 'okazje' ;-)”