SKORZĘCIN 19-21 LIPCA 2013
SKORZĘCIN 19-21 LIPCA 2013
Witam,
proszę o ankietę na temat daty naszego co rocznego spotkania.
Bo to już chyba powoli czas o tym pomyśleć, żeby każdy mógł sobie zaklepać termin.
Pozdrawiam,
Michał
proszę o ankietę na temat daty naszego co rocznego spotkania.
Bo to już chyba powoli czas o tym pomyśleć, żeby każdy mógł sobie zaklepać termin.
Pozdrawiam,
Michał
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2013, 17:17 przez guma, łącznie zmieniany 2 razy.
- evol_umf
- Marka: Opel
- Silnik: 1.9 N (remontujemy 2.0)
- Rok produkcji: 1975
- Gadu-Gadu: 5711475
- Kontaktowanie:
Re: SKORZĘCIN 2013
Ja proponuję ostatni weekend maja jako najwcześniejszy termin, bo też chcę się załapać (wreszcie) Gdzie sobie można ustawić ten temat do subskrypcji? Bo nie chcę przegapić, a jak na razie mam tylko jako stronę główną przeglądarki ^ ^
-
- Silnik: c30NE/1,2s/c20xe/c18xe
- Rok produkcji: 1979/1976/1992/1993
- Gadu-Gadu: 8719205
Za wcześnie w grę raczej wchodzi okres wakacyjny
Żyje się po to żeby jeździć...Jeździ się po to aby żyć...
- franz
- Silnik: 1.9S
- Rok produkcji: 1977
- Gadu-Gadu: 0
Proponuję w okolicach 10ego sierpnia bo mam ślub wtedy w Lusowie i wszelkie Ascony B tudzież inne opelki mile widziane!! A może w ogóle przeniesiecie Skorzęcin do Lusowa? Jadąc od Poznania na Pniewy, jest to kawałek za Przeźmierowem(giełdą samochodową). W Lusowie jest nowa plaża z piaskiem, boisko do siatki itd. Mega parking strzeżony i nie O ile pamiętam to można też namioty postawić na parkingu.
InterCars - części motoryzacyjne, chemia, opony, klima, LPG, blacharsko-lakiernicze, szyby, wyposażenie warsztatów oraz narzędzia!
ul. Druskienicka 8/10,60-476 Poznań
tel. 61 846 05 82, kom. 790 272 075
rabat dla forumowiczów ustalany indywidualnie
ul. Druskienicka 8/10,60-476 Poznań
tel. 61 846 05 82, kom. 790 272 075
rabat dla forumowiczów ustalany indywidualnie
- jachu19
- Silnik: 2.0
- Rok produkcji: 1985
- Gadu-Gadu: 0
- Kontaktowanie:
Ja tez jestem raczej za wakacjami. W maju jest wciąż odrobinę za zimno na siedzenie do rana na glebie
Jak dla mnie każdy termin będzie ok, byle nie pokrywał się z Łótstokiem
Jak dla mnie każdy termin będzie ok, byle nie pokrywał się z Łótstokiem
Opel Manta B GT/E '85
jest już ankieta, zapraszamy do głosowania
Re: SKORZĘCIN 19-21 LIPCA 2013
Jako że ankieta się już skończyła i termin został wybrany, to może żeby nie zakładać nowych tematów zmieniłem nazwę tego.
Do zobaczenia w lipcu w Skorzęcinie!
Do zobaczenia w lipcu w Skorzęcinie!
- ŁyQ
- Marka: Opel Manta B GT/E
- Silnik: 2.0 S
- Rok produkcji: 1982
To ja pozwoliłem sobie pobawić się w corelu...jak wam się podoba?
Tylko nie wiem który to jest zlot. A ktoś może zajmuje się drukiem naklejek albo coś i mógłby jakąś wycenę zrobić? Może wtedy udałoby się znaleźć jakiegoś sponsora na te naklejki.
Tylko nie wiem który to jest zlot. A ktoś może zajmuje się drukiem naklejek albo coś i mógłby jakąś wycenę zrobić? Może wtedy udałoby się znaleźć jakiegoś sponsora na te naklejki.
"Bo czerwone są szybsze..."
Witam , chciałbym przyjechać na zlot po raz pierwszy (nawet jeśli nie doprowadzę do porządku kadetta to innym autem ) i poznać was i wasze auta oraz wymienić się doświadczeniami przy ich naprawach....
mam pytanie odnośnie noclegów - czy będzie możliwość wynajęcia pokoju dwuosobowego w małej odległości od zlotu?? Chętnie przyjmę wszelkie podpowiedzi odnośnie noclegu w pobliżu zlotu i wjazdu na teren zlotu.
Odnośnie mojego kadetta C i przygody z innymi oplami napiszę wkrótce jak na to pozwoli czas
pozdrawiam
mam pytanie odnośnie noclegów - czy będzie możliwość wynajęcia pokoju dwuosobowego w małej odległości od zlotu?? Chętnie przyjmę wszelkie podpowiedzi odnośnie noclegu w pobliżu zlotu i wjazdu na teren zlotu.
Odnośnie mojego kadetta C i przygody z innymi oplami napiszę wkrótce jak na to pozwoli czas
pozdrawiam
Skorzecin to osrodek wypoczynkowy gdzie jest pełno domków i noclegów do wynajęcia, Za wiazd na teren osrodka trzeba zapłacić, wiekszośc korzysta z namiotów ponieważ zlot odbywa się na terenie pola namiotowego a ludzie chcą być blisko aut, a i osobiscie uważam ze klimat jest najlepszy.
http://www.skorzecin.pl/
http://www.skorzecin.pl/
Będzie jakaś informacja na forum o kosztach pobytu pod namiotem dla zlotowiczów ( jest zniżka , czy standardowe ceny ? )
- Grzechu_1990
- Silnik: 2.3D i 2.0N/S
- Rok produkcji: 1982r i 1980r
- Gadu-Gadu: 6402949
- Tlen: grzes_1990
- Kontaktowanie:
Witam, również przyjadę pierwszy raz na zlot (mam nadzieje że uda mi sie poskładać Rekorda), rozumiem że nocleg we własnym zakresie i jakieś domki tam są, z tego co zdążyłem rzucić okiem, tak?