http://www.youtube.com/watch?v=ZhloO5oV2Ik
Nagrywane amatorsko na pełnym luzie, trochę się ręka trzęsła Ale nie wiem czy jeszcze ktoś nagrywał film, więc to chyba będzie oficjalny z tegorocznego Skoja. Jeżeli ktoś nie ma fejsbuka i chciałby zdjęcia to mogę wysłać Chyba że znajdę czas to wrzucę je na jakiś serwer.
Podziękowania dla wszystkich za wspaniały weekend !
No i najważniejsze pytanie: który to był skorzęcin ?
Próbowałem to ustalić ze starszyzną plemienia, ale uzyskałem odpowiedzi od 9 do 11 (czyli 2003 lub 2001).
Więc prosiłbym o odpowiedź :>
Skorzęcin 2012 [movie]
- Casati
- Marka: Kadett C2
- Silnik: 24NE
- Rok produkcji: 1979
Skorzęcin 2012 [movie]
You prefer the courves of some car to those of a real woman?
- Marcin_CQP
Re: Skorzęcin 2012 [movie]
Według mojej wiedzy pierwsza edycja odbyła się w 2003. Ja jestem co roku od 2004
Pozdrowienia dla tych co byli, a Ci co odpuścili mogą tylko oglądać fotki i żałować, było super.
Pozdrowienia dla tych co byli, a Ci co odpuścili mogą tylko oglądać fotki i żałować, było super.
- Karczi
- Marka: Opel
- Silnik: 1.2N
- Rok produkcji: '78
- Gadu-Gadu: 1469223
"Nic nie zastąpi dużej pojemności, chyba że jeszcze większa pojemność ..." - Adam Opel.
Ja jestem 9ty raz.Pierwszy raz byliśmy w 2003,NO1. był w 2002...
- Marcin_CQP
Zalich , muszę Cie zmartwić ale byliśmy w tym roku po raz 8 a nie 9ty. Dowodzą tego moje archiwa na kompie jak i ten link z 2004 roku http://www.opelgangklub.prospect.pl/sid ... zecin.html
Była to już jednak 3 edycja a nie jak pisałem że druga
Była to już jednak 3 edycja a nie jak pisałem że druga
9ty raz byliśmy a a mineło 8 lat matematyka jest podstępna policz na palcach
Z tym liczeniem to się chyba nazywa "problem płota" - ile pachołków (ustawianych co metr) trzeba na 10metrowy płot?
Chłopaki nie gniewajcie się że mnie nie było. Dużo ostatnio obowiązków i już nie miałem siły. A widzę że było warto.
Chłopaki nie gniewajcie się że mnie nie było. Dużo ostatnio obowiązków i już nie miałem siły. A widzę że było warto.
C20NET
- marianpsyho
cóż kolejny rok sie nie udało i znów nadzieja na kolejny rok
przedni napęd jest dla dzieci i starców !!! a kobiety prawa jazdy nie powinny mieć
Opel Ascona A 1,2 2d
Opel Omega Caravan 3.0 24v
Opel Senator CD 3.0 24v
Opel Ascona A 1,2 2d
Opel Omega Caravan 3.0 24v
Opel Senator CD 3.0 24v
Jest bardzo proste rozwiązanie aby ustalić kiedy był pierwszy skorzęcin.Wystarczy poprosić forumowicza Kuwetka , aby poszedł do garażu i odczytał ze swojej ascony b datę na naklejce .Poprzedni właściciel tego opla był na pierwszym Skorzęcinie i odkąd pamietam to na jego aucie była naklejka pamiątkowa wraz z datą
- moćk
- Marka: Opel
- Silnik: 3.0 V6
- Rok produkcji: 1979
Pierwszy Skorzecin był chyba tylko zlotem Kadettów, a klub Ascony sie pod to podłączył rok, albo dwa lata później. Tak mi się mniej więcej przypominają rozmowy z ówczesnego forum asconowego, jak chcielismy zrobić ogólnopolski zlot..
Ja pierwszy raz w Skorzecinie byłem w 2003r, świezo po remoncie Ascony. I to był drugi zlot z edycji "Kadett + Ascona"
Więc moj typ, to : pierwszy Skorzecin - 2001r
Ja pierwszy raz w Skorzecinie byłem w 2003r, świezo po remoncie Ascony. I to był drugi zlot z edycji "Kadett + Ascona"
Więc moj typ, to : pierwszy Skorzecin - 2001r
byłem na 1 :D ale fajnie
Fajny filmik motywujący do startu w nowy sezon letni.