Puchar Youngtimer Party 2011
- Szym
- Marka: Opel
- Silnik: 1.2N / C20ne
- Rok produkcji: 1976 /1977
- Gadu-Gadu: 4029512
- Kontaktowanie:
Re: Puchar Youngtimer Party 2011
Pereira auto buduje w warstacie, w którym pracuje i od miesiaca mamy maaase roboty co sprawie, że jest bardzo mało czasu żeby przy Manconie grzebać. btw 4ty tłok będzie pewnie jutro, a wole silnik dotrzeć porządnie przed pałowaniem
Nie ważne gdzie jedziesz...Ważne żeby bokiem!
nikt nic nie pisze więc ja coś skrobnę.
impreza jak zawsze udana! wyniku żadnego nie udało mi się wywalczyć, za to zabawa jak zawsze przednia!
pug w tym roku nie zawiódł, ale w niedzielę sprzęgło zaczęło się ślizgać...
i jeszcze jedno, coś co mi się bardzo nie podobało i z czym się głupio czułem to rozłam w naszej oplowej rodzinie, jedni tu- drudzy tam... jeśli tak dalej pójdzie to nie wiem co będzie w skoju!
impreza jak zawsze udana! wyniku żadnego nie udało mi się wywalczyć, za to zabawa jak zawsze przednia!
pug w tym roku nie zawiódł, ale w niedzielę sprzęgło zaczęło się ślizgać...
i jeszcze jedno, coś co mi się bardzo nie podobało i z czym się głupio czułem to rozłam w naszej oplowej rodzinie, jedni tu- drudzy tam... jeśli tak dalej pójdzie to nie wiem co będzie w skoju!
Poza "lekkim dzwonem" to było fajnie. Szkoda tylko, że Luz nawalil i nie poscigalismy sie w niedziele na torze. Mam nadzieje, ze na nastepnej imprezie reprezentacja oplowa lepiej dopisze
właśnie widziałem, że nie miałeś rywala na niedzielne przejazdy:
http://www.youtube.com/watch?v=yLxo_jasX7c
http://www.youtube.com/watch?v=yLxo_jasX7c
- Szym
- Marka: Opel
- Silnik: 1.2N / C20ne
- Rok produkcji: 1976 /1977
- Gadu-Gadu: 4029512
- Kontaktowanie:
Mimo, że Mancona nie poskładana, to impreza wzorowa! Dzięki Ciupex za prawy fotel. Mam nadzieje, że cenne rady sie przydadzą i odrobisz te pół sekundy Szkoda, że cisnienie oleju poszło na spacer w Luzikowozie tak szybko, ale będzie motywacja na porządne poskladanie motoru od a do z. Guma było dobrze i musi być tylko lepiej! dzięki za towarzystwo i swietną zabawę! Chciałbym również gorąco podziękować Kubieturbo za trzeźwość i jak zywkle wielką pomoc w przygotowaniach teamu braci K do YTP. Już się nie mogę doczekać następnej imprezy i mam nadzieję, że Mancona pokaże co potrafi
Pozdro i do zobaczyska
Pozdro i do zobaczyska
Nie ważne gdzie jedziesz...Ważne żeby bokiem!
Szym dobrze wiesz że zawsze trzeba wspierać właściwy team Na następną impreze twoja Mancona musi być zrobiona na 200% jak i Luzikowozik :D Trzeba sie ostro brać bo to sie tak mówi dwa miesiące a nawet nie wiesz kiedy to zleci Tak więc zachęcam wszystkich do składania swoich aut i miłej rywalizacji jak i zabawy.
Pozdrawiam:)
Pozdrawiam:)