Puchar Youngtimer Party 2011
- Szym
- Marka: Opel
- Silnik: 1.2N / C20ne
- Rok produkcji: 1976 /1977
- Gadu-Gadu: 4029512
- Kontaktowanie:
Re: Puchar Youngtimer Party 2011
I Manta jak ją w Łodzi poskładaja...
Nie ważne gdzie jedziesz...Ważne żeby bokiem!
Seba a kto asconą jedzie ?
- Szym
- Marka: Opel
- Silnik: 1.2N / C20ne
- Rok produkcji: 1976 /1977
- Gadu-Gadu: 4029512
- Kontaktowanie:
Kuwetka Acsoną zawsze jeździł
Nie ważne gdzie jedziesz...Ważne żeby bokiem!
Javka i jego ascona ,Tysiek ascona i Jacol manta i oczywiście kuwetka ascona.Tak wstępnie wygladaja plany.Oby auta były gotowe
łódź da rade!!
a ja pewnie znów przez łódź na ytp będę leciał
a ja pewnie znów przez łódź na ytp będę leciał
od północy zaczynają się zapisy na www.youngtimerparty.pl
ja również zapisany, tradycyjnie od zeszłego roku pugiem
Jadę Golfem.
Znalazłem naklejkę Opel Youngtimer, może ją przywalić na autko?
Znalazłem naklejkę Opel Youngtimer, może ją przywalić na autko?
Heniu ja myśle ,że zamiast skupić sie na naklejkach postaraj sie nie zwiewac do domu zaraz po sobocie )
Kuba, wykrakałeś
Banan ma 40 urodziny, nie mogę nie być na imprezie- obraziłby się śmiertelnie. W sobotę szybciutko muszę zwiewać i raczej nie będę zdolny wrócić w niedzielę. Na następnym youngu zamierzam być trzy dni.
Może chociaż uda nam się spiknąć w jakimś wolniejszym czasie, u mnie albo w Łodzi?
Tak przy okazji: może pojadę Rajd Mogurski, jest tydzień później. Decyzja zapadnie na dniach.
Banan ma 40 urodziny, nie mogę nie być na imprezie- obraziłby się śmiertelnie. W sobotę szybciutko muszę zwiewać i raczej nie będę zdolny wrócić w niedzielę. Na następnym youngu zamierzam być trzy dni.
Może chociaż uda nam się spiknąć w jakimś wolniejszym czasie, u mnie albo w Łodzi?
Tak przy okazji: może pojadę Rajd Mogurski, jest tydzień później. Decyzja zapadnie na dniach.
W sumie obiecana wódka u Ciebie....kusząca propozycja....chyba zgarne Zaraja i pikujemy do Ciebie
Nie ma sprawy, zapraszam!
Byleby nie przed końcem tego tygodnia, do piątku mam antybiotyki... Musimy się zdzwonić, jakaś butelczyna się znajdzie
Byleby nie przed końcem tego tygodnia, do piątku mam antybiotyki... Musimy się zdzwonić, jakaś butelczyna się znajdzie