Przyłączam się do podziękowań za super zlocik. Było mega dobrze. Przepraszam tych którym przez chwilkę nie dawałem spać Jestem za opcją powtórki w Sierpniu. Co do miejsca to nie ważne gdzie, ważne z kim I tego się trzymajmy.
Link do zdjęć:
Skorzęcin 16-18 lipca 2010r.
skorzecin-- bylo mega jesli chodzi o nasz zlocik.
Jesli chodzi o pogode, tez bylo ok, mimo malego deszczu, ale sobota wiekszosc na plazy.Jesli chodzi o bydlo, to wiadomo, ze topogoda przyciagnela te tlumy. Co do miejsca zlotu nie nalezy go zmieniac, jedynie jak to robi np.ktk, zarezerwowac sobie miejsce dla old opli i tyle, odgrodzimy tasma i tyle.
Jesli chodzi o wgnioty na aucie, to ja akurat narazie nie mam z tym zadnych problemow, ale jestem bardzo uczulony o opieranie sie o auta a juz w szczegolnosci stare , nie wolno tego robic i tyle!!Na nastepny skoj proponuje porobic kartki - zakaz opierania.
pozdrawiam wszystkich i dozobaczenia za rok lub na cultstyle.pl
p.s. termin 22 sierpnia zlot cultstyle..
mam info ze bedzie ok .10 ladnych starych opelkow.
Jesli chodzi o pogode, tez bylo ok, mimo malego deszczu, ale sobota wiekszosc na plazy.Jesli chodzi o bydlo, to wiadomo, ze topogoda przyciagnela te tlumy. Co do miejsca zlotu nie nalezy go zmieniac, jedynie jak to robi np.ktk, zarezerwowac sobie miejsce dla old opli i tyle, odgrodzimy tasma i tyle.
Jesli chodzi o wgnioty na aucie, to ja akurat narazie nie mam z tym zadnych problemow, ale jestem bardzo uczulony o opieranie sie o auta a juz w szczegolnosci stare , nie wolno tego robic i tyle!!Na nastepny skoj proponuje porobic kartki - zakaz opierania.
pozdrawiam wszystkich i dozobaczenia za rok lub na cultstyle.pl
p.s. termin 22 sierpnia zlot cultstyle..
mam info ze bedzie ok .10 ladnych starych opelkow.
- ascona1977