Puchar Youngtimer Party - 1-sza eliminacja
- Szym
- Marka: Opel
- Silnik: 1.2N / C20ne
- Rok produkcji: 1976 /1977
- Gadu-Gadu: 4029512
- Kontaktowanie:
Są juz znakomite zdjęcia koleżanki Agniess na jej stronie www.agniess.kujawa.org.pl
Dzisiaj wieczorem lub jutro powinny pojawić sie zdjęcia z niedzieli
Dzisiaj wieczorem lub jutro powinny pojawić sie zdjęcia z niedzieli
Nie ważne gdzie jedziesz...Ważne żeby bokiem!
Muszę podziękować wszystkim, którzy mi pomogli: Bartowi za dopuszczenie zamiany samochodu, Czakiemu za pompę, Luzowi za wszechstronną pomoc, Szymowi za awaryjne otwieranie pilnie potrzebnej Vectry, Ciupexowi, Bogdanowi i Baranowi z MC za pomoc techniczną, załodze Forda Capri 2.8 i kierowcy Mazdy Miaty za pilotowanie. Do Luza i Czakiego lecą wirtualne piwa, ale na tym się nie skończy, musimy to wszystko jakoś wyrównać
- Zaraj
- Marka: Opel
- Silnik: C20XE
- Rok produkcji: 1976
- Gadu-Gadu: 7828930
- Kontaktowanie:
Ja również się przyłączam do pochlebnych opinii, choć udało mi się tylko na niedzielę przyjechać. Impreza jak zwykle bardzo udana o czym świadczą słowa Qby "Czerwony, spocony" .
Z powrotem trochę gorzej, ale już się przyzwyczaiłem hehe Toyota jak zwykle sprawdziła się jako holownik Pozdrawiam wszystkich organizatorów i uczestników. Zrobię wszystko by w lipcu wystartować wreszcie moim City.
Do zobaczenia
Z powrotem trochę gorzej, ale już się przyzwyczaiłem hehe Toyota jak zwykle sprawdziła się jako holownik Pozdrawiam wszystkich organizatorów i uczestników. Zrobię wszystko by w lipcu wystartować wreszcie moim City.
Do zobaczenia