Problem z przeniesieniem napędku.
-
- Marka: Opel
- Silnik: c20xe
- Rok produkcji: 1977
- Gadu-Gadu: 7000001
Problem z przeniesieniem napędku.
Przy ruszaniu ze skrzyzowania stzeliłem troche ze sprzegła cos zazgrzytało w okolicy skrzyni i auto staneło.Silik chodzi ale po wbicu biegu słychac zgrzyty i samochod nie jedzie.Po podniesieniu tyłu ,da sie krecić wałem napędowym nawet gdy jest na biegu,słychać jedynie stuki z okolic konca skrzyni.Ide zaraz wyciągać skrzynie.Jak myslicie co mogło sie stać?
Skrzynie 1.2 dość łatwo znaleźć !Pod 1.2 tylko taka skrzynia jak masz teraz nic innego nie dopasujesz pod OHV!
Ja nie mam teraz jak srezętować ci skrzynie bo nie ma mnie w domu i troch jeszcze nie bedzię!
No komu się wala skrzynia bo kolega strzelił ze sprzęgła
Ja sie swoim 1.2 zakopałem po most specjalnie i dało rade jednak przy próbie wyjechania z dołków urwało to samo co u ciebie!
Ja nie mam teraz jak srezętować ci skrzynie bo nie ma mnie w domu i troch jeszcze nie bedzię!
No komu się wala skrzynia bo kolega strzelił ze sprzęgła
Ja sie swoim 1.2 zakopałem po most specjalnie i dało rade jednak przy próbie wyjechania z dołków urwało to samo co u ciebie!
Kadetta B Coupe Rallye 1.1 SR!