Gratulacje !!Dla mnie najbardziej zasłużona walka to wspinanie się z samego dołu na czołówkę wyścigu.Kiedyś kiedy YTP było mega wyczekiwaną i rozchwytywana imprezą , udało mi się startując w niedzielnym wyścigu z ostatniej pozycji , z uszkodzoną skrzynią biegów<brak 1 biegu> zakończyć przejazd na 2 pozycji
![:)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Zazdroszczę takiego wyścigu w tak doborowym towarzystwie .Nasuwa się jednak wazne pytanie,
skoro na tej imprezie można było zorganizować wyścig , to co staneło na przeszkodzie ,żeby w trakcie YTP z niego zrezygnowac??? Skoro tutaj się da to czemu tam się nie da???
Przepraszam za off top , ale pytanie kieruję do organizatorów YTP którzy sa również forumowiczami.Panowie jednak da się!!!???
Pewnie się powtórzę ale z imprezy na której brakowało miejsc po 2 dniach i ponad 80 załóg biło się o miejsce na ostatniej jesiennej eliminacji mój kolega naliczył ledwo 30...
Jeszcze raz gratuluję wyniku i zazdroszczę tego na co kiedyś czekaliśmy wszyscy miesiącami szykując swoje auta do kolejnych eliminacji...