Witam.
Mam drobny problem z gumką do serwa.
Jakiś czas temu rozebrałem auto do remontu, czyściłem również serwo, wyjąłem tą gumkę uszczelniającą przewód podciśnieniowy, gumke schowałem w takie miejsce żeby się nie zgubiła - oczywiście zapomniałem gdzie (też tak macie???).
Przyszedł czas na składanie wszystkiego do kupy a tej gumki brak. Wiecie może z czego moze podpasować ? Nie pamietam jej kształtu kompletnie więc nie wiem czego szukać po sklepach.
Pozdrawiam!
Gumka z serwa
- vooytas
- Marka: Opel
- Silnik: 1200s
- Rok produkcji: 1977
- Gadu-Gadu: 1194640
Gumka z serwa
Pozdrawiam serdecznie
gg1194640
gg1194640
Chodzi o gumową uszczelkę, czy o plastikowy wężyk podciśnieniowy?
Jeśli to pierwsze, to daj adres do wysyłki na pw lub przejdź się na szrot, bo z tego co wiem, jest identyczna w prawie każdym niemieckim aucie z tamtych lat.
Jeśli o wąż, to już gorzej.
A co do miejsc, to są jeszcze gorsze, nie dość że się nic nie zgubi, to jeszcze nie pobrudzi, nie stoczy... czarna dziura.
Jeśli to pierwsze, to daj adres do wysyłki na pw lub przejdź się na szrot, bo z tego co wiem, jest identyczna w prawie każdym niemieckim aucie z tamtych lat.
Jeśli o wąż, to już gorzej.
A co do miejsc, to są jeszcze gorsze, nie dość że się nic nie zgubi, to jeszcze nie pobrudzi, nie stoczy... czarna dziura.
Szybciej wykończę dom, czy rdza kadetta...?