Witam szanowne grono.
Dzisiaj spędziłem kolejne godziny przy obdzieraniu kadzia z kitu, niestety ilość szpachli na drzwiach i błotnikach jest straszna... chyba ktos w betoniarce mieszał. Kupa łatek na nity itp.
Drzwi będą bardzo kłopotliwe w odbudowie. Zacząłem szukać po necie drzwi w lepszym stanie, nie ma za dużego wyboru. Jedyne jakie znalazłem to z wersji cope. Dlatego pytanie (może ktos już przerabiał temat) Czy drzwi z takiej wersji pasują do caravana?
Jeżeli będzie taka konieczność to pojade po nie do niemiec.
[1200s caravan 77] czy drzwi z wersji coupe pasują?
- vooytas
- Marka: Opel
- Silnik: 1200s
- Rok produkcji: 1977
- Gadu-Gadu: 1194640
[1200s caravan 77] czy drzwi z wersji coupe pasują?
Pozdrawiam serdecznie
gg1194640
gg1194640
- vooytas
- Marka: Opel
- Silnik: 1200s
- Rok produkcji: 1977
- Gadu-Gadu: 1194640
Dzięki Icek za progi!
Drzwi zwłaszcza prawe mają nie tylko zniszczone doły ale mają liczne zakitowane wgniecienia na wysokości klamki ( wgniecenia nie równe jak od ostrych elementów)
Postaram sie zrobić fotki.
Odkryłem też że lewy błotnik ma zaspawane miejsce na kierunek, chyba palnikiem bo blache podupcyło strasznie. Na fotkach nie widać pofalowań
Drzwi zwłaszcza prawe mają nie tylko zniszczone doły ale mają liczne zakitowane wgniecienia na wysokości klamki ( wgniecenia nie równe jak od ostrych elementów)
Postaram sie zrobić fotki.
Odkryłem też że lewy błotnik ma zaspawane miejsce na kierunek, chyba palnikiem bo blache podupcyło strasznie. Na fotkach nie widać pofalowań
Pozdrawiam serdecznie
gg1194640
gg1194640