Hej,
blacharz skończył już spawać auto, przy zakładaniu błotnika od strony pasażera pojawił się problem. Jest duża różnica w szparze pomiędzy górą, a dołem przy drzwiach. Maska światła migacz tutaj wszystko weszło bez problemu z zachowaniem szczelin. Z tej strony gdzie jest ów nieszczęśliwy błotnik wstawiane było nowe poszycie słupka, reperatura górnego "fartucha, a także w całości wymieniony przedni pas. Może ktoś z was spotkał się z podobnym problemem "naciągnięcie" błotnika dało tyle, że szpara się pomniejszyła jednak szukamy dalszych przyczyn.
problem z błotnikiem
- wojtek_wro
- Marka: opel
- Silnik: 2.2
- Rok produkcji: 1977
- Kontaktowanie:
problem z błotnikiem
kadett c limo---->>
poszukiwane obrysówki na pas i progi ;]
- wojtek_wro
- Kontaktowanie:
ten nalocik to niestety ruda na błotnik wody zdeczka nakapało.
auto nie miało prawa się złamać, bo wszystko było robione tip-top wczoraj było mierzone i wszystko działa. nic się nie złamało wygło itp. Maska światła wszystko działa prawidłowo szpara powstaje po założeniu drzwi pasażera. Jest jeszcze opcja, że jak pas przedni wstawiali to go z tej strony za wysoko wspawali ??
Ruda się pojawiła jak autko dosłownie na 4-5 godzin z garażu wypchnęli aby podłogę wyspawać, to nawet nie jest rdza a tzw. zendra powierzchowny nalot (tak mnie zapewniają na warsztacie gdzie dłubią w aucie), ale wszystko będzie jeszcze raz czyszczone, na to podkład "reaktywny" epoksyd, szpachelówka, szpachlówka wykańczająca, podkład i lakier.
auto nie miało prawa się złamać, bo wszystko było robione tip-top wczoraj było mierzone i wszystko działa. nic się nie złamało wygło itp. Maska światła wszystko działa prawidłowo szpara powstaje po założeniu drzwi pasażera. Jest jeszcze opcja, że jak pas przedni wstawiali to go z tej strony za wysoko wspawali ??
Ruda się pojawiła jak autko dosłownie na 4-5 godzin z garażu wypchnęli aby podłogę wyspawać, to nawet nie jest rdza a tzw. zendra powierzchowny nalot (tak mnie zapewniają na warsztacie gdzie dłubią w aucie), ale wszystko będzie jeszcze raz czyszczone, na to podkład "reaktywny" epoksyd, szpachelówka, szpachlówka wykańczająca, podkład i lakier.
kadett c limo---->>
- wojtek_wro
- Kontaktowanie:
- wojtek_wro
- Kontaktowanie:
ambitny blacharz, chwała mu za to szuka wymiarów kadetta szczegółowych ;] Auto naprawdę nie miało szpachli co mnie zdziwiło ;] Jedyne co mnie cieszy w tej sytuacji, to że chłopaki powiedzieli, że nie oddadzą auta do póki nie zrobią tego tak jak ma być, mam nadzieję, że rok to trwało nie będzie.
Jeszcze takie pytanko ma ktoś może fotę przedniej belki jak jest montowana, bo moja wygląda delikatnie krzywo może to z tego powodu, przynajmniej takie robi wrażenie, auto mierzyli i wyszło im OK. Może to będzie przyczyną ??
Jeszcze takie pytanko ma ktoś może fotę przedniej belki jak jest montowana, bo moja wygląda delikatnie krzywo może to z tego powodu, przynajmniej takie robi wrażenie, auto mierzyli i wyszło im OK. Może to będzie przyczyną ??
kadett c limo---->>
- wojtek_wro
- Kontaktowanie: