Wiadomo Ale ekspertyzę tak czy siak zrobię, rzecz się rozbija praktycznie tylko o przegląd... Ale jutro się okaże, bo być może i to zostanie załatwione
Samochodzik jest naprawdę super, mam nadzieję, że choć część z Was będzie miała kiedyś okazję obejrzeć moje autka - najchętniej jak już będą zrobione
Zobaczymy niedługo jak Rekordzik trzyma się mechanicznie i silnikowo, jeśli będzie w miarę, to porobi się zaprawki - leci podproże od strony kierowcy (o dziwo druga strona zupełnie przyzwoita!), pare mniejszych ognisk rdzy, niedokręcona maska (również przy rancie przednim maski wychodzi trochę rdzy), poza tym fotel kierowcy lekko nadpruty, poza tym wnętrze praktycznie idealne, najładniejsze wnętrze jakie kiedykolwiek widziałem w samochodzie w tym wieku w oryginale (tuż obok wnętrza z mojego Rekorda D, ale jego blacharka i zawieszenie za to pozostawia więcej do życzenia... No nic - zrobi się cieplej to porobimy )
Szybki rzut oka na moją kolekcję :)
- piszu
- Marka: Opel, Volkswagen
- Silnik: 1,8S; 2,0; 1,6
- Rok produkcji: 1986; 1977; 1979
- Gadu-Gadu: 2939388
Re: Szybki rzut oka na moją kolekcję :)
Archeologia - Never stop exploring!
- piszu
- Marka: Opel, Volkswagen
- Silnik: 1,8S; 2,0; 1,6
- Rok produkcji: 1986; 1977; 1979
- Gadu-Gadu: 2939388
Re: Szybki rzut oka na moją kolekcję :)
Mam takie pytanko: czy ktoś z forumowiczów z Warszawy i okolic może ma znajomych na jakiejś stacji konroli pojazdów ?
Archeologia - Never stop exploring!