Uważajcie na firmę:
M.S. ART FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWO-PRODUKCYJNA SYGO SŁAWOMIR
KOTOWSKIE 38
63-500 OSTRZESZÓW
http://www.studioaerografu.com/?page=kontakt
na forum udziela się pod nickiem: Jankes
Oferował swego czasu dorabianie wszelkiego typu wahaczy do kadetta
na początku roku (dokładnie 17 stycznia) przyjął zlecenie wykonania kompletu wahaczy przednich do kadetta C z terminem realizacji do 06.02.2010
przed przyjęciem zlecenia wymagał wpłaty w wysokości 50% ustalonej wartości zlecenia
tydzień przed upływem terminu zlecenia dostałem informację, iż wahacze są już gotowe i jeśli przeleję pozostałą część pieniędzy, to koszt przesyłki weźmie na siebie.
od tego czasu, jeśli tylko udało się w jakikolwiek sposób skontaktować z w/w osobą to co chwilę opowiadał inne historyjki...
minęły już 4 miesiące...
do dnia dzisiejszego nie mam ani wahaczy ani całości pieniędzy...
mam nadzieję, że moje doświadczenia uchronią choć jedną osobę od tego typu kłopotów
ps. proszę o podwieszenie tematu
UWAGA OSZUST!!!
Jakoś tak dziwnie.
Kupiem coś tam od jankesa i problemów poza opóźnieniem w wysyłce nie było.
Nie da się z nim dogadać? Niech odda kasę, przeprosi i tyle.
A co do instytucji szumnie zwanej policją... Kupiłem swego czasu na aledrogo głośniki heartza z jednym niesprawnym gwizdkiem. Sprawę przeciągali ile się dało, że nawet złodziejce negatywa nie wystawiłem, a na koniec usłyszałem, że jak chcę to mogę założyć sprawę z powództwa cywilnego...
Kupiem coś tam od jankesa i problemów poza opóźnieniem w wysyłce nie było.
Nie da się z nim dogadać? Niech odda kasę, przeprosi i tyle.
A co do instytucji szumnie zwanej policją... Kupiłem swego czasu na aledrogo głośniki heartza z jednym niesprawnym gwizdkiem. Sprawę przeciągali ile się dało, że nawet złodziejce negatywa nie wystawiłem, a na koniec usłyszałem, że jak chcę to mogę założyć sprawę z powództwa cywilnego...
Szybciej wykończę dom, czy rdza kadetta...?
Wróć do „Allegro, Ebay i inne 'okazje' ;-)”