Ja powiem tyle, wszyscy wyluzujcie, nasze forum to i tak max 10 postów dziennie i nawet za 10 lat wszystko da się odnaleźć
Najlepiej niech nikt się nikogo nie czepia i będzie git, w razie co kulturnie się komuś privem wytłumaczy, jak będzie nas 300 udzielających się codziennie jak np na KTK to będą ostrzeżenia, red lajny i warny i inne tego typu pierdoły Teraz jest nas garstka i nie psujmy atmosfery, czasem w pracy spędzam trochę czasu przy kompie dłubiąc w nosie albo odpowiadając casatiemu na głupie pytania (żarcioch) to popoprawiam trochę ortografów, tematów w złych miejscach i innych tego typu, pogadam z autorami na privie, wytłumaczę wszystko grzecznie i szafa gra, nikt się nie obraża i nie strzela fochów, sam wiem jak fora "policyjne" odstraszają użytkowników, którzy popełnią choć jeden błąd i są bluzgani.
Po małym wywodzie chciałbym podziękować użytkownikowi stas1 za poświęcenie w ten parszywy mróz, fotki są świetne
Na koniec wspomnę tylko, że kiedyś wykasowałem ze setkę postów z kłótniami i bluzgami i nie chciałbym już więcej tego czynić Jak ktoś ma problem to niech podejdzie do mnie na zlocie to mu poleję zimnego z pianą, pogadamy i wszystko wyjaśnimy.
PEACE
MONTE CARLO HISTORYCZNE Wrocław Rynek 23.01.2010 Auto Bubla