MONTE CARLO HISTORYCZNE Wrocław Rynek 23.01.2010 Auto Bubla
MONTE CARLO HISTORYCZNE Wrocław Rynek 23.01.2010 Auto Bubla
Pewnie wielu to autko zainteresuje,choć jestem posiadaczem ascony ale warto było zmarznąć [img]http:
Ostatnio zmieniony 23 stycznia 2010, 17:46 przez stas1, łącznie zmieniany 2 razy.
NO KILL Catch and Release
To jeśli masz zdjęcia reszty aut chętnie je zobacze:) Jak coś masz maila Turbogt72@intera.pl
- Casati
- Marka: Kadett C2
- Silnik: 24NE
- Rok produkcji: 1979
Bo się robi spam na forum. Jeden temat chyba wystarczy na jedna imprezę. Bo potem chcesz sobie przejrzeć historię forum, poczytać, i przewijasz miliony kart i otwierasz niepotrzebne okna. Dbajmy o nasze forum, które jest także niezłą encyklopedią.
Ale nie jestem adminem, więc to tylko moja taka drobna sugestia.
Ale nie jestem adminem, więc to tylko moja taka drobna sugestia.
You prefer the courves of some car to those of a real woman?
Drodzy kledzy,moje portki mają się dobrze.Pomnóż mój wiek razy trzy to będziesz wiedział ile mam lat.Miałem nadzieje że moje zdjęcia będą przyjemne dala miłośników kadeta, Ale skoro to przeszkadza,TO PROSZĘ ADMINA WYKASUJ MOJĄ MOJE ZDJĘCIA bo to piękne auto i żal mi nie podzielić taką wiedzą.Pozdrawia wrocław poznań.Wszystkiego dobrego stas1
NO KILL Catch and Release
Forum ma służyć dyskusji, wymienianiu się poglądami i opiniami. Wiadomo ludzie są różni, wszystkim nigdy nie dogodzi, może Pan Staś ma dziś zły dzień i nie ma po prostu ochoty słuchać jakiejkolwiek krytyki, czy to konstruktywnej, czy nie- teraz to już mało istotne.
Smutne jest tylko to, że ludzi których łączy jakaś pasja można tak łatwo poróżnić, bo zrobią błąd i ktoś im zwrócił uwagę.
Panie Stasiu, TAK, dla mnie też to było powielenie tematu, ale no cóż czasami łatwiej się postawić niż przyznać do błędu- smutne
Smutne jest tylko to, że ludzi których łączy jakaś pasja można tak łatwo poróżnić, bo zrobią błąd i ktoś im zwrócił uwagę.
Panie Stasiu, TAK, dla mnie też to było powielenie tematu, ale no cóż czasami łatwiej się postawić niż przyznać do błędu- smutne