Komora silnika typu "clean"
Komora silnika typu "clean"
Siemana mam prośbę szukam fotek komór silnika kadettó C z silnikami 2,4 zrobionych w stylu "clean" Wszelkie fotki, linki i tym podobne proszę wklejać tutaj
Forest, ja wiem czy to jest aż takie kombinowanie tak czy siak kolektor dolotowy musze zmienić na mniejszy bo z tym sam dobrze wiesz że jest ciężko to od razu wolałbym zmienić na coś pożądnego a jak nie to pobawie się w liczenie i jakiś magik coś mi wyspawa
Coś obiło mi się o uszy że C20NE ma inny kształ kanałów dolotowych niż C24NE - ale tego właśnie nie jestem pewien
Coś obiło mi się o uszy że C20NE ma inny kształ kanałów dolotowych niż C24NE - ale tego właśnie nie jestem pewien
Nowe części do wszystkich marek aut - ceny hurtowe - pisać gg, PW, meil...
C20NE (ohc) a C24NE (cih) zupełnie inne głowice. moim zdaniem lepiej wyspawac sobie nowy kolektor niż przerabiac kolektor z ohc pod ciha. Poszukaj na mantowych stronach tam przerabiaja kolektory z cihowskich 3.0 albo zaloz od 2,2 pasuje bez przerobek. Tylko po co zmieniac kolektor? Nad100 i Tomi maja 2.4 na oryginalnuch kolektorach w c.
Flave, dziękować dziękować
ciupex, z tego co mi powiedzieli Luz i Forest to nie zmieści się pod maską oryginalny kolektor od 2,4 wiem że od 2,2 pasuje ale po co iść na łatwizne jak już nie będe miał wyjścia to założe od 2,2 Po za tym jak juz będe zmieniał kolektor wydechowy to do kompletu trzeba zmienić na lepszy dolot
Już niedługo
ciupex, z tego co mi powiedzieli Luz i Forest to nie zmieści się pod maską oryginalny kolektor od 2,4 wiem że od 2,2 pasuje ale po co iść na łatwizne jak już nie będe miał wyjścia to założe od 2,2 Po za tym jak juz będe zmieniał kolektor wydechowy to do kompletu trzeba zmienić na lepszy dolot
Już niedługo
Nowe części do wszystkich marek aut - ceny hurtowe - pisać gg, PW, meil...
- Kaspadakis
- Marka: Opel
- Silnik: 1.9NE
- Rok produkcji: 1975
- Gadu-Gadu: 4246222
To Ci "powiedzieli" ze nie pasuje
A jesli nastepna osoba powie Ci ze widziala na zywo w kadecie oryginalny 2.4 z kolektorem od 2.4
To chyba odpowiedz jest prosta
Jesli nadal bedziesz mial z nia problem mam nadzieje ze nie zobacze Cie u mnie w Pracy Co poniektorzy znaja motto Przewodnie mojego pracodawcy
A jesli nastepna osoba powie Ci ze widziala na zywo w kadecie oryginalny 2.4 z kolektorem od 2.4
To chyba odpowiedz jest prosta
Jesli nadal bedziesz mial z nia problem mam nadzieje ze nie zobacze Cie u mnie w Pracy Co poniektorzy znaja motto Przewodnie mojego pracodawcy
- Kaspadakis
- Marka: Opel
- Silnik: 1.9NE
- Rok produkcji: 1975
- Gadu-Gadu: 4246222