Z czasem nie ma problemu rok temu kladlem u siebie instalacje takze mam nadzieje ze na lata bede mial spokoj Co do oznaczen to mam Ci opisac na kablach co gdzie i do czego idzie?
Spokojnie kazdy kabel Ci opisze do czego idzie, nie ma problemu:) tylko tez musisz mi dac troche czasu bo mam remont w mieszkaniu ale postaram sie ogarnac jak najszybciej.
Widzę, że szykuje się całkiem niezły temat. Pytanie tylko czy jesteśmy w stanie zdobyć jeszcze kostki (wtyczki, gniazda) zgodne z oryginalnymi. Wówczas byłaby to pełna profeska... Kogan jakbym zdemontował swoją wiązkę - mogę Ci ją przekazać, byś miał skąd pobrać te kostki (choć wolałbym zakupić zestaw nowych).
Tę wiązkę i tak chyba musiałbym Ci przekazać bo wydaje mi się, że wiązka z Qpe może się różnić od tej z Limo (pytanie też jaki silnik choć dokładnie się nie zagłębiałem w ten temat).
Ja mam silnik 2.0 cih i wiazka idzie osobno od sterownika do wtryskow i czujników ale gdyby byl potrzebny wzornik tez chetnie udostepnie bo jeszcze mam dwie w zapasie...