wymieniłem przepływomierz dalej to samo ,pompe paliwa zmieniłem ,zrobiłem dziurke w baku bo myslałem że odpowietrzenie sie zecisło i dalej nic :/ gdzie szukac przyczyny ?
A dzieje sie tak że odpalam auto jak jest zimne ,łapie za 1 razem ,no i sobie spokojnie jade i po przejechaniu około 1,5 Km auto staje ,dodaje gazu cos szczela i nie idzie jechac ,jak dodam gazu do full to gasnie ,stane na boku odpale auto po 5 minutach i znowu idzie kawałek przejechac i znowu to samo ,mam zatankowane za 100zł !!! ,aha gdy auto stoi na luzie to silnik normalnie pracuje i nic sie nie dziej ale jak dodam gazu i che przejecahc pare metrów to znowu zaczyna gasnąć,szczelać i nieiwem o co chodzi ,odłączyłem także kostki z ssania i też to samo sie dzieje . HELP
Problemy z silnikiem 2.0 Cih
Problemy z silnikiem 2.0 Cih
Opel Kadett C Hard Core racing Freestyle
- Rav
- Marka: Opel
- Silnik: C30SE
- Rok produkcji: 1992
- Gadu-Gadu: 1390026
Jezeli masz objawy strzelania w kolektorze ssacym (zakladam ze nie masz LPG) to jest za uboga mieszanka. Jezeli obstawiasz ze przeplywka jest OK, ja wtedy celuje w slaby wydatek pompy paliwa (warto sprawdzic cisnienie na listwie) lub wtryskiwacze nie daja rady (lata robia swoje niestety).
Rav
Rav
Opel Senator B 3.0 24v '92
Opel Kadett B Coupe 1.1SR
Pontiac Firebird '92
Było:
Opel Kadett C '78 12N i kilkanaście innych klamorów spod znaku błyskawicy
Opel Kadett B Coupe 1.1SR
Pontiac Firebird '92
Było:
Opel Kadett C '78 12N i kilkanaście innych klamorów spod znaku błyskawicy
-