Znalazła się całkiem przypadkiem w okolicy Ascona B 1.9 SR. 2 drzwiowa, z zadziwiająco niskim przebiegiem, po zadziwiająco niskiej cenie i w zadziwiająco złym stanie (blacharskim) jak na tak niski przebieg... niby długo stała...
Pytanie... czy po za standardowymi miejscami tylu podłoga, progi, nadkola i łączenie przegrody czołowej z podłogą Ascona B gdzieś szczególnie gnije?
Właściciel chciałby ją sprzedać w całości do renowacji, dlatego chciałbym wiedzieć gdzie patrzeć, żeby ewentualnie uzmysłowić mu, że się nie opłaca, albo przekonać się, że ma racje...
Dzięki za wskazówki
Ty melins pewnie znajdziesz wszystkie powody, żeby na części poszła
Ascona B - zakup
- MonteR
- Administrator
- Marka: Opel
- Silnik: -
- Rok produkcji: 1972
- Gadu-Gadu: 1114840
- Kontaktowanie:
Ascona B - zakup
Jest: Opel Manta A '73, VW Santana GL5 1.9@2.2T '82, Audi A4 1.9 TDI '00
Było: Opel Kadett C1 '76, VW Golf 1.5D '77, VW Golf 1.6TD ROST '83, Opel Rekord E1 1.9N '78
Było: Opel Kadett C1 '76, VW Golf 1.5D '77, VW Golf 1.6TD ROST '83, Opel Rekord E1 1.9N '78
- Adaśko
- Marka: Opel
- Silnik: 2.2E
- Rok produkcji: 1977
- Kontaktowanie:
Ja też znajdę kilka powodów! Daj znać czy będziesz ją kroił.
A co to tematu, to zwróć uwagę na półki pod akumulatorem oraz zbiorniczkiem spryskiwaczy. Lubi się tam zbierać woda, efekt wiadomy.
Warto przyjrzeć się również podłużnicom - kolanka przy mocowaniu belki zawieszenia oraz poprzecznice pod nogami kierowcy i pasażera.
A co to tematu, to zwróć uwagę na półki pod akumulatorem oraz zbiorniczkiem spryskiwaczy. Lubi się tam zbierać woda, efekt wiadomy.
Warto przyjrzeć się również podłużnicom - kolanka przy mocowaniu belki zawieszenia oraz poprzecznice pod nogami kierowcy i pasażera.
Brakuje mi braku rdzy...
Witam po 2000 nieprzeczytanych postow przerwy:) Mam pytanie...czy ktos moze wie jak sie zwie angielski odpowiednik ascony B???Bede dzwieczny za odpowiedz:)
Rebel forever
http://pl.youtube.com/watch?v=BmUN-noNO8Y
http://pl.youtube.com/watch?v=BmUN-noNO8Y