szpilki
szpilki
Sluchajcie panowie niedawno stalem sie szczesliwym posiadaczem felg firmy revolution wheels piekne sa one ale mam problem poniewaz moje seryjne szpilki nie chca wspułpracowac gdyz spilka jest schowana w otwory w feldze i nie da rady zalapac i tu sie rodzi moje pytanie czy ktos zmienial szpilki wie od czego pasuja najlepiej zeby posiadaly ten sam gwint bo np; koledzy z zaprzyjaznionego klubu trabanta nasuneli mi szpilki od lancera ale one maja gwint jak trabanty czyli qrde minimalnie inny wiem ze duzo ludzie z formum ma alu i moze ktos to przecwiczyl
Cześć, miałem ten sam problem w rekordzie, rozwiązałem to w ten sposób że wybiłem starą szpilkę (co nie było proste ale 15 kilowy młot odrobine ułatwił sprawe) później pojechałem do sklepu ktory specjalizuje sie w felgach i akcesoriach, tam gość dobrał mi identyczną szpilke, od jakiegoś japończyka, nie pamietam w tej chwili dokladnie od czego to bylo. Później powiedzmy że było z górki mocny klucz udarowy (tzw. pneumat) i udało się "wcisnąć" szpilkę.
jakbyś miał jakieś pytania to pisz, moze uda mi sie jeszcze coś podpowiedziec.
peace.
jakbyś miał jakieś pytania to pisz, moze uda mi sie jeszcze coś podpowiedziec.
peace.