ascona b bez przedniego zderzaka
- dawtow
- Marka: opel ascona b
- Silnik: 1,3N
- Rok produkcji: 1980
- Gadu-Gadu: 11450968
- Kontaktowanie:
ascona b bez przedniego zderzaka
Widziałem w internecie kilka ascon bez przedniego zderzaka i zawadiacko przyczepionej tablicy rejestracyjnej do przedniego pasa, co na to prawo i chciałbym znać wasze opinie czy to wam się to podoba, bo nie ukrywam że podoba mi się
Chciałbym kiedyś powiedzieć: nic nie robienie zabiera większość mojego czasu i wcale mnie to nie męczy heh
- junioross
- Marka: Opel
- Silnik: c24ne
- Rok produkcji: 1971
Re: ascona b bez przedniego zderzaka
jak dla mnie to kupa
- evol_umf
- Marka: Opel
- Silnik: 1.9 N (remontujemy 2.0)
- Rok produkcji: 1975
- Gadu-Gadu: 5711475
- Kontaktowanie:
Re: ascona b bez przedniego zderzaka
Pytając się na forum klasyków o coś takiego powinieneś od razu znać odpowiedź . Jeśli chcesz to nie musisz montować - to Twoje auto, ale nie zaspawuj otworów dla zderzaka. Tablice możesz sobie przerzucić np na bok. Ale tablica musi zostać na przednim pasie.
Wg mnie dobrze bez zderzaka wyglądały tylko torówki, ale miały one ospawany cały pas i poszerzenia.
A jeśli chcesz żeby auto wyglądało bardziej rasowo, to zamontuj odpowiednie kółka - możesz poszerzyć stal albo poszukać w stopach lekkich o klasycznych wzorach - tylko nie montuj felg od vipera
Wg mnie dobrze bez zderzaka wyglądały tylko torówki, ale miały one ospawany cały pas i poszerzenia.
A jeśli chcesz żeby auto wyglądało bardziej rasowo, to zamontuj odpowiednie kółka - możesz poszerzyć stal albo poszukać w stopach lekkich o klasycznych wzorach - tylko nie montuj felg od vipera