Samochody
- bazuz
- Marka: Opel
- Silnik: 1.2S
- Rok produkcji: 74
- Gadu-Gadu: 0
Re: Samochody
Oj tam, nie ważne gdzie, ważne żeby w dobre ręce
polecam
Panowie na ile wyceniacie to auto ? Warte zakupu - chyba drogo ceni?
http://allegro.pl/opel-kadett-c-2d-i4409539466.html
http://allegro.pl/opel-kadett-c-2d-i4409539466.html
Corosologia stosowana zapisy na nowy semestr na pw
fotele są z capri i pasują całkiem fajnie (mowa o tyle bo przód recaro w fordzie nie różni się niczym od recaro z opla) tyle że te są wsadzone tylko dla popy bo mam komplet a po za tym taka kanapa sportowa lepiej wygląda niż tylne obicia z kadetta i ma stelaż co ważne bo w aucie fabryczna kanapa została wycięta .... więc generalnie podczas jazdy tych foteli tam nie ma .......... czy drogo się cenie nie wiem ..... w aucie zrobiony od podstaw jest cały układ hamulcowy buda jest totalnie zdrowa (mimo słabego lakieru) przegląd, oc, legalne papiery generalnie auto można kupić i pojechać na kołach np. na youngtimer party więc ja się pytam czy to drogo ... oczywiście jest jeszcze do porobienia ... jak masz kolego propozycje cenowe inne od mojej zapraszam do rozmowy
tak z ciekawostek w ostatnim tygodniu zdobyty kierunek przód od strony pasażera i oryginalna trójramienna kierownica sport od opla taka z dziurami wszyscy wiedzą jaka ....
jak szukasz taniej to jest za 1500 do kupienia kadett totalnie dobity ale za to z odremontowanym cihem 2.0 co nawet nie przejechał po złożeniu tyle żeby napchać popychacze olejem ..... podjedź zobacz to zobaczysz różnicę w cenie pozdro
tak z ciekawostek w ostatnim tygodniu zdobyty kierunek przód od strony pasażera i oryginalna trójramienna kierownica sport od opla taka z dziurami wszyscy wiedzą jaka ....
jak szukasz taniej to jest za 1500 do kupienia kadett totalnie dobity ale za to z odremontowanym cihem 2.0 co nawet nie przejechał po złożeniu tyle żeby napchać popychacze olejem ..... podjedź zobacz to zobaczysz różnicę w cenie pozdro
there is no replacement for displacement
- bazuz
- Marka: Opel
- Silnik: 1.2S
- Rok produkcji: 74
- Gadu-Gadu: 0
Wygląda ładnie miałem ostatnio przyjemność jechać bardzo podobną Asconą kolegi Gumy
Byla juz wystawiana na tablicy jakies 2 miesiace temu za mniejsze pieniadze - okolo 7 tysiecy - okolice Poznania. Ciekawe czy jest juz na Polskich blachach.
moze ktos kupil na handel ;] i 5 tysi w suchym... ale dalej jest na niemieckich wiec moze problem z papierami ;] .... ja chcialem jak byla tansza - to tez bylby blizniak ;]
oj moj chyba bardziej jajowy ;] zamieszcze fote jak taka pstrykne .... "prawie" koncze projekt u mnie roznica to gleba i listwy .... u ciebie brak vinyl dachu i jasniejszy kolor
postaram sie jak najszybciej zalaczyc to zrobimy pojedynek na blizniaka
ps. bardzo ladna !!
postaram sie jak najszybciej zalaczyc to zrobimy pojedynek na blizniaka
ps. bardzo ladna !!
Wróć do „Allegro, Ebay i inne 'okazje' ;-)”