Skorzęcin 4-6 lipca 2008
Ja nie rozumiem? To mialem wysiac i was po lbach lac :D:>? byly kastety bylo wszystko, byloby fikanie byloby wszysto w udziale, kazdy znal swoje miejsce i wiedzial kto jest cwelem, ja nie mam fobii na punkcie pyrow ze jak tylko ich widze to z siekierami latam, jak by wyglaszali swoje herezje zostali by wygaszeni odrazu, a ze miejsce w szeregu bylo im znane to po co awantury ?
no, faktycznie, Ci co byli znali swe miejsce w szeregu - otoczyli się taśmą, coby się przypadkiem nie integrować, ktoś by jeszcze pomyślał, że Oni przyjechali na zlot!! a to przecież niedopuszczalne!! - na przyszłość proponuję rozkładaną klatkę - trudniej zerwać - a NIE!!! CZEKAJ!!! to przecież "Ci drudzy" się odgradzali, ale bym walnął wtoooopę ...
hehe co za ludzie...
a i jeszcze jedno - nie cisnę narazie nikomu, tylko mnie to bawi, śmieszy - takie miłe urozmaicenie dnia w pracy , dziękuję Wam za to
stasiu - poraz kolejny przypominam - tu jest Polska - używaj polskich liter..
hehe co za ludzie...
a i jeszcze jedno - nie cisnę narazie nikomu, tylko mnie to bawi, śmieszy - takie miłe urozmaicenie dnia w pracy , dziękuję Wam za to
stasiu - poraz kolejny przypominam - tu jest Polska - używaj polskich liter..
"§1.3. Korzystanie z forum to przywilej, a nie prawo!"
stasiu - więc mamy wszyscy rozumieć, że, Twoim zdaniem (żeby nie uogólniać, czego bardzo nie lubię) WSZYSCY za wyjątkiem paru osób, które "się odgrodziły" to plebs i cwaniaki? Próbowałeś to może leczyć? W Gnieźnie, np., jest taki ciekawy zakład - może Ci pomogą - zaczynamy się o Ciebie martwić...
"§1.3. Korzystanie z forum to przywilej, a nie prawo!"