A taki patent ktoś widział?
Faktycznie, widać że bardzo nie lubisz BMW. Masz prawo do swojego zdania, nawet jeśli reszta świata uważa inaczej
Jeśli jeździłeś BMW 520 i 730 ( może jeszcze w automacie), to faktycznie nie są to rakiety. Ale jest parę modeli o nieco lepszym stosunku mocy do masy... Oczywiście, nie zamierzam Cię przekonywać, nie lubisz i koniec
Mnie też nie ma co przekonywać, jeździłem BMW prze dwa lata. Bardzo dobrze je wspominam
Jeśli jeździłeś BMW 520 i 730 ( może jeszcze w automacie), to faktycznie nie są to rakiety. Ale jest parę modeli o nieco lepszym stosunku mocy do masy... Oczywiście, nie zamierzam Cię przekonywać, nie lubisz i koniec
Mnie też nie ma co przekonywać, jeździłem BMW prze dwa lata. Bardzo dobrze je wspominam
No cóż, o układ chłodzenia trzeba dbać. Jeździłem e21 320 M20 i nigdy nie miałem problemu z głowicą. Po dwóch latach katorżniczej eksploatacji zamordowałem silnik- panewka się obróciła. Porównując ten silnik z 2,0 CIH-em z mojej Manty (podobne lata!) twierdzę, że motor BMW jest niestety trwalszy i bardziej dynamiczny. Oczywiście, są to już stare silniki i różnie bywa w różnych przypadkach.
Jeśli chodzi o wrażenia z jazdy wszystko zależy od tego, co z czym porównujemy.
Jeśli chodzi o wrażenia z jazdy wszystko zależy od tego, co z czym porównujemy.